Дома > Вести > Вести од индустријата

ИНТЕРАКТИВЕН РАМЕН ПАНЕЛЕН ЕКРАН

2023-03-29

PRO VISION DISPLAY им дава моќ на едукаторите со врвен интерактивен приказ за едукација, како и сала за состаноци и деловна демонстрација.



Изграден заоткритија

Кристално јасни визуелни слики, извонреден звук, беспрекорен интерфејс и течно пишување се само неколку причини зошто интерактивните рамни панели ги сакаат и наставниците и учениците.



Лесно пристапувајте до алатките и апликациите


Унифицираното мени е достапно од двете страни на екранот и од главната конзола, така што наставниците можат беспрекорно да се движат помеѓу содржината и ресурсите без да го нарушат текот на лекцијата. Омилените апликации, алатки и датотеки може практично да се складираат во шкафче на менито.



Напишиприродно и самоуверено.


Нашата ексклузивна технологија за пишување нуди високо прецизно откривање на допир што дава природно искуство за пишување. Наставниците и учениците можат брзо и прецизно да пишуваат без пречки со помош на пенкало или прсти.




Откријте нови начини заангажираат


Екранот доаѓа со разновидни претходно вчитани алатки за учење кои се појавуваат со допир на копче. Снимајте и исечете слики; цртајте и забележувајте над содржината; и додадете возбуда на секоја активност со Spinner и Timer.



Создадете бесконечно платно


Со апликацијата PROVISION DISPISPLAY Whiteboard, можете веднаш да го претворите вашиот интерактивен екран во празно платно без ограничувања. Слободно цртајте и пишувајте без да се грижите дека нема простор и зачувајте ја вашата работа за никогаш да не изгубите одлична идеја.



Огледајте ги екраните и споделете ја работата


Поврзувањето на уредите со огледалото со панелот е брзо и лесно. Наставниците можат слободно да се движат низ училницата или да комуницираат со поврзан уред директно од самиот панел. До 39 уреди може да се поврзат на сесија, а наставникот може да избере најмногу четири уреди за споделување содржина истовремено.




Ќе го доживеете влијанието од првата минута.





We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept